קרדילוק אקטונל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/05/2012 | 07:18 | מאת: מיקי

האם קרדילוק 2.5 ,פרבליפ ,ליריקה 150X2ואקטונל גורמים להולם פולסרי באיזור חניכיים לסת תחתונה מימין עד האוזן קבלתי תרופות שונות מנאורולוכים מרפאות כאב צילומי c.t m.r.i אנגיו עורקי התרדמה ואף עברתי צינטור לשלול פיסטולות בעורקים באיזור זה .הכל נמצא תקין.

09/05/2012 | 10:42 | מאת: שני כרמי

מיקי שלום. כל אחת מהתרופות המפורטות עשויות לתרום חלקן לתופעות המתוארות- קרדילוק- משפיע על לחץ הדם. פרבליפ- עשוי לגרום לפגיעה בשרירים ובגידים, גם באזור הלסת. ליריקה- חשוד מרכזי. גורם לתופעות נוירולוגיות שונות וכן משפיע על לחץ הדם. אקטונל- עשוי לגרום לפגיעה בעצמות, בשרירים ובמפרקים וכן להשפיע על לחץ הדם. כל אלו עשויים לגרום לתופעות בלתי-מוסברות באיזור הלסת. בירור רפואי ואבחנה צריכים, כמובן, להיעשות ע"י רופא. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות