שאלה בנוגע לאסיוול-ווליום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/04/2012 | 14:43 | מאת: sergy

שלום אני סובל מבעיות כרוניות בצוואר (בקע דיסק ועוד 3 בלטי דיסק עם לחץ על השורשים) רציתי לדעת בבקשה: 1)האם מינון של אסיוול - 10 מג , בתדירות של - 1 כדור פעם בשלוש שבועות - יכול להיות מסוכן? אני לוקח את הכדור הנ"ל במניון הזה - כשאני לא מסוגל יותר לסבול. 2)מה הגבול מבחינת תדירותXמינון שבו זה יכול להיות בעיתי מבחינה התמכרותית תודה

24/04/2012 | 15:13 | מאת: שני כרמי

שלום. כל עוד השימוש באסיול, הוא קצר (עד 2-4 שבועות ברציפות), אין חשש מפני התמכרות ופיתוח תלות. לא רשמת אילו תרופות נוספות אתה נוטל, את גילך ומה מצבך הרפואי, אך באופן כללי, שימוש אקראי כפי שאתה עושה בתרופה, לא אמור להיות מסוכן. האם הטיפול הזה הוא בהמלצת רופא מומחה? אסיול אינה תרופה לשיכוך כאב. אם אינך מסופק מהטיפול הנוכחי שאתה מקבל כנגד הכאב, רצוי שתשוב להתייעצות אצל רופא מומחה. לבריאות.

24/04/2012 | 17:02 | מאת: סרגיי

וזה המינון והתדירות הכי גדולה עד עכשיו בגלל זה אני מפחד ניסיתי משככי כאבים כולל זריקה תחת שיקוף אסיוול עוזר לי לישון כשאני לא מסוגל יותר וחייב לישון טוב

מנהל פורום תרופות ורוקחות