אוורל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/04/2012 | 09:49 | מאת: שרה

שלום רב שאלתי לנושא המדבקות השונות של אווראל מתי לוחים אוורל 75 מתי אוורל קונטי מתי אוורל סקווי יתרונות, חסרונות והתאמה למנופאוזה תודה

18/04/2012 | 17:06 | מאת: שני כרמי

שרה שלום. מדבקות אוורל השונות מכילות רכיבים שונים- אוורל 75- מכילות רכיב אסטרוגני בלבד (אסטרדיול). אוורל קונטי- מכילות גם רכיב אסטרוגני (אסטרדיול) וגם רכיב פרוגסטוני (נוראתיסטרון) לשימוש רציף, למשך 4 שבועות, כל חבילה. אוורל סקווי- מכילות טיפול דו-שבועי באסטרוגן בלבד וטיפול דו-שבועי בשילוב אסטרוגן-פרוגסטון. כולן מיועדות לטיפול בתסמיני המנופאוזה, אך לכל אשה מותאם הטיפול המתאים ביותר עבורה. בחירת הטיפול המתאים לכל אשה, תיעשה ע"י רופא/ת הנשים לפי- גיל האשה, משך המנופאוזה, רקע רפואי, רקע משפחתי, התסמינים המטרידים את האשה, צפיפות העצם אצל האשה, האם עברה כריתת רחם או שחלות, האם מעשנת, האם סובלת מבעיות קרישה, ניסיונות טיפוליים קודמים ועוד. לסיכום- עלייך להתייעץ עם רופא/ת נשים המכיר את הרקע הרפואי המסוים שלך, לצורך התאמה מיטבית. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות