פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/04/2012 | 18:05 | מאת: הדס

אבקש לקבל הסבר מפורט על גלולת הפירמולוט נור.. והאם יש לזה תופעות לוואי. אני יכולה ללכת לרופא משפחה לקבל מרשם או שאני חייבת רופא נשים?

04/04/2012 | 22:08 | מאת: שני כרמי

הדס שלום. התרופה פרימולוט נור מכילה את ההורמון הפרוגסטיני הסינטטי- נוראתיסטרון. התרופה מיועדת לטפל במצבים של- היעדר וסת, דימום לא סדיר ואנדומטריוזיס. משמשת גם לדחיית הוסת. רופא הנשים יתאים את מינון הטיפול ומשכו, לפי המצב הרפואי. תופעות הלוואי השכיחות יותר של פרימולוט נור- בחילה, כאב ראש, בצקות, הפרעות בראיה, תופעות אלרגיות שונות, תופעות עוריות שונות, רגישות בשדיים, שינויים במחזור החודשי ובוסת, קשיי נשימה ועוד. לבריאות.

16/04/2012 | 18:34 | מאת: סיגל

האם פרימולוט מור חייב מרשם רופא אני צריכה אותו לעיכוב וסת וכמה ימים לפני הוסת עלי ליטול אותו תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות