תרופה ללא מרשם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/04/2012 | 18:23 | מאת: שי

שלום אני לאחר ניתוח ארטוסקופיה בברך ואני סובל מכאבים עזים הרופא רשם לי אופטלגין שכבר לא עוזר (ניסיתי גם רוקל ואקסידול)יש לי תור רק עוד שבוע ואני סובל מאוד האם יש תרופה שאפשר לקחת ללא מרשם שתעזור יותר מהאופטלגין

02/04/2012 | 19:37 | מאת: שני כרמי

שי שלום. לא רשמת את גילך ואם אתה בריא בדרך-כלל. אם כן, תוכל ליטול אופטלגין עד למינון מירבי של 1 ג"ר (2 טבליות או 50 טיפות) עד 4 פעמים ביום. אם לא די באופטלגין, תוכל לנסות גם ליטול טבליות נרוסין. נרוסין מותר ליטול, אם אינך סובל מכיב קיבה או דימום ממע' העיכול, טבליה אחת פעמיים ביום (במרווח של 12 שעות), עם או אחרי הארוחה. תוכל גם לשלב- ליטול נרוסין בבוקר ובערב, ולהוסיף עוד מנה או שתיים של אופטלגין, לפי הצורך, באמצע היום. אם לא די באלו, והכאב חזק באופן לא סביר, עדיף שתפנה לרופא המשפחה לבדיקה ולקבלת משככי כאבים חזקים יותר, הניתנים רק במרשם. החלמה מהירה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות