צמח הקונג'אק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/04/2012 | 10:26 | מאת: ציקי

בוקר טוב לך שני. אני מידי פעם מתיעצת איתך ומאוד מחשיבה את דעתך. שמעתי עכשיו בתוכנית טלויזיה על צמח הקונג'אק שבין היתר עוזר להמנע מאכילת מתוקים כלומר לעזור מרעב, שזה בשבילי הרבה כי אני מאוד בקטע של שמירת משקל, האם ידוע לך אם באמת זה עוזר כפי שנאמר. מודה לך מראש על תשובתך, ומאחלת לך חג שמח

01/04/2012 | 17:31 | מאת: שני כרמי

ציקי שלום. הצמח קונג'אק עשיר בסיב תזונתי שנקרא- גלוקומנן. לסיב זה תכונות סופחות. כאשר ניטל עם מים על בטן ריקה, הסיב מתנפח, נותן תחושת מלאות בקיבה וכך יכול לסייע בהפחתת צריכת המזון. כמו-כן, הסיב גם מעכב ספיגת שומנים וסוכר מהמעיים וגם בדרך זו יכול סייע באיזון רמות השומנים והסוכר בדם ובהפחתת הצריכה הקלורית. גם נטילת הקונג'ק, כמו כל דיאטה אחרת, רצוי שתהיה מלווה בתפריט מאוזן ובפעילות גופנית, כדי להשיג באמת, השפעה משמעותית על הפחתת רקמת השומן בגוף. יש להקפיד ליטול את הקונג'אק עם כמות מספיקה של מים ולשתות מייד, לפני שיהפוך לג'ל. חג אביב שמח ובהצלחה.

07/07/2012 | 22:45 | מאת: גול גול

ישנם הרבה כדורים שמסתובבים בשוק וברשתות הפארם המתהדרים בכל שהם מכילים את הגולקומנאן. יש כדור או יותר, שהם מומלצים? כלומר, כדורים שמכילים מינון אפקטיבי ולא נגיעה מהחומר רק בשביל להגיד שהוא שם? תודה,

26/03/2014 | 11:41 | מאת: אילנית

שלום ניסיתי להשתמש בכמוסת קונגאק לסיוע בהורדה במישקל והרגשתי רע מאוד לאחריה סחרחורות, טישטוש ובחילות שלוו בהרגשות רעות בקיבה. האם יש לקונגאק תופעות לוואי כאלו?? האם עלי להפסיק או לשתות יותר בעת נטילתו. ניסיתי רק פעמיים והרגשתי בצורה דומה אודה לכם על מענה מהיר תודה

13/06/2016 | 06:53 | מאת: ליאור גולן

לדעתי להפסיק מיד

מנהל פורום תרופות ורוקחות