דרלין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/03/2012 | 11:54 | מאת: דרומית

בני בן העשר סובל מזה למעלה משנה בכאבי ראש דחופים, כלומר 4 עד 6 פעמים בשבוע.יש לציין שהבן עשה את כל הבדיקות על מנת לשלול מחלות שונות. הבדיקות כאמור היו תקינות הבדיקות כללו צ.מערות פנים,CT מוח, EEG, ס.דם תפקודי כליות תקינים , בדיקת ראיה . שאלתי היא ע"פ המלצת הנירולוג הומלץ לו לקחת דרלין למשך חודש באופן רצוף פעמים ביום...האם לדעתכם כדורים אלו יכולים לעזור לו או להזיק? אנני כל כך מעוניית שהילד יתחיל בשלב צעיר של חייו להיות תלוי בכדורים... יש לציין שכאבי ראש אכן משבשים לו את מהלך החיים. אשמח אם אקבל את תשובכם. תודה מראש!

27/03/2012 | 14:54 | מאת: שני כרמי

דרומית שלום. השימוש בדרלין (PROPRANOLOL) למניעת מיגרנות מוכר ונחשב יעיל במבוגרים. לגבי השימוש בילדים למניעת מיגרנות- אין די מידע מבוסס בספרות המקצועית, אולם השימוש מוכר. דרלין מקובל בשימוש בילדים למטרות טיפוליות אחרות ונחשב בטוח. תצטרכו לסמוך על ניסיונו המקצועי של הרופא, הסבור, מן הסתם, שהתרופה עשויה להועיל לבנך. בכל מקרה, שימוש למשך חודש נחשב קצר ובמהלכו תוכלו להתרשם מיעילות התרופה ובאם יופיעו תופעות לוואי. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות