פרמיקסון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/03/2012 | 15:46 | מאת: יוסי

מהם תופעות הלואי/והסיכונים הכרוכים בתרופה צחית זו הבאה לעקב גדילת בלוטת הערמונית? האורולוג אומר : אינך מוכרח לקחת-אך התפקוד עשוי להשתפר. על העלון כתוב: אין לקחת תרופה זו לעיתים קרובות או במשך תקופה ארוכה ללא ייעוץ רפואי. כלומר חלק מהמרכיבים כאן הם גורמי נזק. מה תגובתך?

11/03/2012 | 18:26 | מאת: שני כרמי

יוסי שלום. התרופה פרמיקסון מכילה מיצוי של דקל ננסי ונחשבת יעילה בטיפול בתסמיני הגדלה שפירה של בלוטת הערמונית. ההחלטה לגבי השימוש בידיך ובידי הרופא המטפל שלך. האזהרה שראית רשומה בעלון לצרכן מופיעה כמעט בכל עלון לצרכן של כמעט כל תרופה והיא תמיד נכונה. מדובר בתרופת מרשם שכמו כל תרופה דורשת מעקב רפואי. כמו לכל תרופה, גם לתרופה זו ייתכנו תופעות לוואי. תופעות לוואי אפשריות- גרד, כאב ראש, סחרחורת, עייפות, חולשה, ירידה בלחץ הדם, יובש בפה, בחילה, כאבי בטן, בעיות בתפקוד המיני ועוד. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות