נחל זוהר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/03/2012 | 23:19 | מאת: מיכל

ביקאלוטמיד האם לתרופה יש תופעות לוואי? הקאות? אם כן מה עושים בעיניין? להמשיך ליטול את התרופה למרות ששבת היום ואין עם אף רופא לדבר? או להפסיק ליטול את התרופה? תודה. מיכל

10/03/2012 | 21:13 | מאת: שני כרמי

מיכל שלום. לתרופה ביקאלוטמיד יתכנו תופעות לוואי רבות, ביניהן גם בחילות. התופעות השכיחות יותר- הזעות, כאבים שונים, חולשה, הפרעות שינה, תופעות שונות במע' העיכול ועוד. בכל מקרה, אין להפסיק את השימוש בתרופה בלי להתייעץ עם רופא. חשוב ליידע את הרופא המטפל אודות תופעות הלוואי בהקדם ולהתייעץ איתו אודות דרכים להקל על התופעות. רק בריאות.

06/10/2012 | 11:39 | מאת: טיטי שוולב

תופעות לווי שלי הפחידו אותי . כאבי בטן ודם בשימוש הניר לניגוב. לא חושב שבעה היא טחורים ??? בנוסף שדיים רגישות והרגשת חולשה. גם שיעל מוגבר יחסית לקודם. אין לי סרטן הערמונית, הPSA שלי כיום הוא סביב 3 כתוצאה מ התרופה " אבודרט " בשילוב עם אומניק אוקאס 0.4 . אני בן 79 וסובל מאי ספיקת לב קשה. בדמן אישפוז בבית חולם התה לי עצירת שתו עם דימום . אחרי שטיפות ועצירת דימום לא הצלחתי להיגמל מקתטר . זו הסיבה של לקיחת התרופה על פי המלצת אורולוג. מה לעשות ????? רב תודות . מודה לכם מאוד , אני מבולבל .

מנהל פורום תרופות ורוקחות