דוסטינקס/ קבוטרים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/03/2012 | 10:11 | מאת: עלמה

שלום, אני אחרי שאיבת ביציות....מאחר וערכי הe2 הגיעו ל-9500. רשם לי הרופא דוסטינקס, בקופה קיבלתי קבוטרים. נאמר לי שזה אותו דבר. אני אמורה לקחת כדוא אחד ביום של 0.5. לפי מיטב הבנתי מדובא על כדורים לייבוש חלב. האם הכדורים הללו מטפלים גם בגיאוי יתר שחלתי....?

10/03/2012 | 20:24 | מאת: שני כרמי

עלמה שלום. שתי התרופות - דוסטינקס וקבותרים מכילות את אותו החומר הפעיל- Cabergoline. חומר זה משמש, בין היתר, גם למניעה וטיפול בתסמונת גירוי יתר שחלתי. המינון של 0.5 מ"ג ליום הוא מינון מניעתי, שאמור למנוע החרפה בתסמונת. שיהיה בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות