אשדות יעקוב מאוחד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/03/2012 | 20:05 | מאת: יהושוע

אני בן61 מקבל את התרופות הבאות omeparadex 20mg omnic cap 0.4mg avodart0.5mg simvastatin 20mg ברצוני לדעת אם יש התנגשות בין התרוות אוכפילות

07/03/2012 | 22:25 | מאת: שני כרמי

יהושוע שלום. לא צפויה כל התנגשות משמעותית בין התרופות שציינת. כמו-כן, אין כאן כפילות טיפולית. השילוב של אומניק ואבודרט מקובל, לטיפול בתסמיני הגדלה של בלוטת הערמונית. הערות כלליות- הקפד ליטול את האומפרדקס על בטן ריקה. את הסימבסטטין יש ליטול בשעות הערב. אנא, הימנע מצריכת אשכוליות /פומליות או המיץ שלהן, כי עשויות לפגום בפינוי התרופות- סימבסטטין ואומניק מהגוף. רק בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות