תחליפי אלטרוקסין החדש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/03/2012 | 23:39 | מאת: נינה

ברצוני לדעת האם התחליפים לאלטרוקסין הישן יכולים לגרום לאי שקט ,מאז שהתחלתי להשתמש אלטרוקסין החדש חשתי תופעות של אי שקט וכך גם עם ביוטירוקס כעת אני אמורה להתחיל עם הסטרואיד ומקווה מאוד שאוכל לחזור להרגיש כפי שהרגשתי עם האלטרוקסין הישן ?

04/03/2012 | 15:39 | מאת: שני כרמי

נינה שלום. כל התרופות המכילות לבוטירוקסין (החומר הפעיל ב- אלטרוקסין / יוטירוקס/ סינטרואיד) יכולות לגרום לתחושת אי-השקט שאת מתארת. אלו הן לרוב תופעות המעידות על חוסר איזון הורמונלי ואמורות לחלוף עם השגת האיזון. יכולים לחלוף חודשים עד שהתרופה תשיג את האיזון המיוחל ובתקופה זו יתכנו תופעות שונות, שאם אינן מסוכנות, פשוט דורשות סבלנות ומעקב רפואי רציף. בהצלחה.

08/03/2012 | 20:36 | מאת: נינה

תודה על תגובתך,אך ברצוני לברר למה בבדיקות הדם ףהתוצאות מראות שאני מאוזנת, ובכל זאת אני חשה את האי שקט הזה ברקע מן תחושת חרדה קצת,לעומת זאת עם האלטרוקסין הישן מיד חשתי טוב מאוד כשנטלתי אותו

מנהל פורום תרופות ורוקחות