תופעות לוואי ל SYNTHROID

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/02/2012 | 10:03 | מאת: בלה

אבקש לדעת את תופעות הלוואי לתרופה זו ובמיוחד לגבי השמנה ונשירת שיער בתודה מראש בלה

19/02/2012 | 15:38 | מאת: שני כרמי

בלה שלום. גם השמנה וגם נשירת שיער הן בהחלט תופעות נלוות אפשריות לנטילת Synthroid או כל תרופה אחרת המכילה levothyroxine. תופעות אלו יכולות להעיד על כך שטרם הושג איזון הורמונלי ואם לא משתפרות בטווח של כ-3 חודשים מתחילת הטיפול או משינוי במינון, רצוי לשוב לבדיקה חוזרת אצל רופא אנדוקרינולוג לצורך התאמת המינון. תופעות לוואי אפשריות נוספות- עייפות, עצבנות, כאבי ראש, הזעה מוגברת, חולשת שרירים, דופק מואץ, עלייה בלחץ הדם, תופעות שונות במע' העיכול, ירידה בצפיפות העצם ועוד. המידע המלא נמצא בעלון המצורף לתרופה. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות