כדור הרזיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/04/2016 | 22:33 | מאת: נועה

שלום רב,האם קיימים נכון להיום כדורי הרזייה יעילים במרשם רופא,אשמח לקבל שמות שלהם?תודה

נועה שלום, יש תרופה אחת הניתנת במרשם רופא למטרת הרזיה. שמה הוא razin, והיא פועלת במנגנון של דיכוי תיאבון. היא משמשת רק במצבים של השמנת יתר המהווה גורם סיכון למחלות כרוניות ורק לפרקי זמן קצרים. התרופה ניתנת במרשם בלבד על-פי שיקול דעתו של הרופא המטפל. לתרופה יש יעילות מסוימת בשילוב עם שינויי תזונה וביצוע פעילות גופנית. אינה מתאימה לחולי לב או יתר לחץ דם, אנשים עם הפרעות קצב, בעיות נפשיות, ועוד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות