דופק 97

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/02/2016 | 23:20 | מאת: אנו

אמי מטופלת במרפאת כאב קיבלה זריקת סטרואידים. מודעים שלחץ הגם קצת עולה וגם הסוכר. נכון לעכשיו, עקב בדיקת לח.ד. בבית מניתקבלו ערכים של לח.ד. 140;80;95/97 מטופלת בכדורי לח.ד. לא לוקחת קרדילוק ואחרים.יש ברשותי קרדילוק.ניתן להמתין לידיעתך ליעוץ רופא עד מחר בבוקר

24/02/2016 | 23:38 | מאת: אנו

סליחה על השעה. קצת לחוצה!

אנו שלום, הפורום לא היה פעיל בשעה שהעלית את שאלתך. אני מניחה שכבר התייעצת עם רופא. בכל מקרה, קרדילוק היא תרופת מרשם ולכן אין בסמכותי להמליץ על שימוש בה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות