כדורי ברזל tardyferon 80

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/02/2016 | 07:47 | מאת: דוד

שלום רב נקבע לי מינון של 1 כדור פעם ביום ובטעות לקחתיבמשך שלושה ימים, 3 כדורים ביום. האם זה דורש ברור רפואי? האם אני יכול מיד להמשיך במינון שנקבע לי? האם לעשות הפסקה של מס'ימים ואח"כ להמשיך במינון שנקבע לי ? אני מרגיש בסדר מלבד הרבה גזים עם ריח חריף, יציאות רכות(לא שילשול) אך בכמות קטנה. בברכה דוד

דוד שלום, אמנם זה מינון גבוה, אך לא כזה שאמור לגרום להרעלה באדם בריא. בנוסף, אתה לא מציג סימפטומים של הרעלה. תוכל גם לפנות למרכז ההרעלות ברמב"ם לפרטים נוספים. מומלץ כמובן להתייעץ עם רופא, אך ניתן להפסיק את הכדורים עד שיחלפו הסימפטומים במערכת העיכול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות