דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/02/2016 | 00:29 | מאת: הדס

שלום ליאת בני בן שנה ו5 חודשים חלה ב3 חודשים האחרונים ב 3 דלקות ריאה עשינו תבחין זיעה שיצא תקין הרופא משפחה לא ידע להגיד לנו מה הסיבה רופא ראות אמר כנראה אסתמה נתן טיפול מונע בבודיקורט מזה חודש ימים מטופל ועכשיו בשבוע האחרון חלה שוב בדלקת ריאות אני אובדת עצות ולחוצה מה נראה לך הסיבה? תודה לך

הדס שלום, אין לי אפשרות לדעת מהי הסיבה לדלקות החוזרות. חשוב שתהיו במעקב אצל רופא מומחה. הסיבה הנפוצה ביותר לדלקות ריאה חוזרות היא אסטמה. תבחין הזיעה התקין מקטין משמעותית את הסיכוי שמדובר בסיסטיק פיברוזיס. סיבות נוספות: גוף זר, מזון שנשאף חזרה לריאות כתוצאה מריפלוקס, סיבוך של דלקת ריאה קודמת או טיפול לא מספק בדלקת קודמת. יש לשלול בעיות מבניות של הריאות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות