נשירת שיער לאחר לידה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/01/2016 | 11:59 | מאת: שרה

אני 4 חודשים לאחר לידה ויש לי נשירת שיער מאד חזקה. האם יש משהו טבעי שאפשר לעשות כדי להפחית את כמות הנשירה?

שרה שלום, תהליך נשירה מספר חודשים אחרי לידה הוא תהליך נורמלי. הנשירה אמורה לחלוף מעצמה תוך מס' חודשים. אם את מניקה, תוכלי לקחת מולטי-ויטמין של הריון שמתאים לנטילה גם בזמן הנקה. אם אינך מניקה, יש מגוון של תכשירים טבעיים שמסייעים לבעיית נשירה, לדוג' תכשירי ויטמינים ספציפיים לשיער, תכשירים המבוססים על סיליקה, ותכשיר המבוסס על חומצות אמינו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות