קל בטן פורטה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/01/2016 | 12:45 | מאת: מיכה בן שלמה

שלום רב אני בן 78 בריא לחלוטין ,ביומיים האחרונים אני משלשל כל מה שאני שותה או אוכל [למעשה אכלתי במשך יומיים שתי פרוסות צנים. לפני כשעה רכשתי קל בטן פורטה [קפליות ,לא הבינותי כמה אני צריך לקחת ביום ומתי להפסיק. תודה רבה

19/01/2016 | 14:06 | מאת: נעמי

שלום רב בת שלי בת שנה ויש לה רגישות לחלב מה עושים

נעמי שלום, דרכי הפעולה במצב של רגישות לחלב תלויים במידת הרגישות ואם יש סיכון ממשי בצריכת מוצרי חלב. התייעצי עם רופא הילדים של בתך. ליאת

21/01/2016 | 13:33 | מאת: נעמי

אני צריך

מיכה שלום, המינון המקובל הוא קפליה לפי הצורך, כל חצי שעה עד שעה, עד מקסימום של 8 קפליות ביממה. אם אין שיפור אחרי יומיים יש לפנות לרופא. יש לקרוא את העלון לצרכן לגבי אזהרות מיוחדות והתנגשויות עם תרופות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות