נורמיטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/01/2016 | 09:25 | מאת: רינה

תודה על תשובתך נוורסק ניתן לאחר שבוע כתוספת לנורמיטן גילי 63 האם יכול לגרום לנזק ואין מחלות נלוות מה הסיבה והאם יועץ ליתר לחץ דם יחליץ לי תרופה

רינה שלום, לכל תרופה יכולות להיות תופעות לוואי וגם לנורמיטן יש פוטנציאל לגרום לתופעות לוואי, זה לאו דווקא נזק. איני מכירה מספיק את תסמונת סיטוס אינברטוס בשביל לדעת אם היא מהווה אינדיקציה למתן חוסמי בטא (נורמיטן). אם יש באפשרותך לפנות למומחה ליתר לחץ דם, זה כמובן מומלץ. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות