תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/02/2012 | 21:36 | מאת: שיי

אני בגיל ,פגוע ראש מתאונה עם נזק מוחי.לאחרונה התחלתי עם 2 תרופות אדרונקס ו-אלפא-קל XL האם הן מגבירות בלבול ושיכחה? מי מהן גורמת לחוסר שליטה בסוגרים (צואה)? האם ניתן להפסיק בבת אחת?

06/02/2012 | 23:33 | מאת: שני כרמי

לילה טוב. שתי התרופות שציינת עשויות לגרום סחרחורות. אדרונקס גם עלולה לגרום- הזיות, חרדות, עצבנות וקושי להתרכז. לגבי אף אחת מהן לא מצאתי דיווחים בספרות המקצועית, שגורמת לאי-שליטה על הסוגרים. תצטרך לברר את העניין מבחינה רפואית. לגבי שתיהן, קיים איסור על הפסקת השימוש ללא התייעצות עם רופא. בהפסקת השימוש באדרונקס, נדרשת גם ירידה הדרגתית במינון, לאורך שבועות. אנא, דווח לרופא המטפל שלך על התופעות המטרידות אותך והתייעץ עמו לגבי המשך הטיפול. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות