טרזודיל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/12/2015 | 22:32 | מאת: רות

אני בת 74 יש לי פרקינסון 3 שנים לוקחת אמביאן לשינה סיפרתי שרופא שיש לי קשיי שינה קושי להרדם או התעוררות לאחר 3 שעות ולקשה להרדם שוב . הרופא נתן לי לקחת חצי כדור של טרזודיל 50 בעלון לצרכן כתוב שאין להשתמש בכדור אם נטלים כדורי שינה האם מור לשימוש או לא . בנוסף אני ישנה טוב עם אמביאן וחצי ואבן . האם זה תקין . מה משתי הופציות טוב יותר. בבקשה תשובה לשתי השאלות ותודה.

רות שלום, הוספת כדור נוסף שיכול לסייע בשינה, אם זה טרזודיל או ואבן, אינה אסורה בתכלית, אלא לא מומלצת. מכיוון שמדובר באפקט מצטבר של דיכוי מערכת העצבים יש סיכוי גדול יותר לחוות תופעות כמו בלבול, אי קואורדינציה ונפילות. ההחלטה להוסיף תכשיר נוסף נעשית על-פי שיקול דעת הרופא המטפל. לכן, שתי האופציות אינן אידיאליות, אך אפשריות וזה תלוי מה הכי מתאים יותר עבורך ספציפית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות