הפרשה צהובה מהעין לתינוק בן חודש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/12/2015 | 17:53 | מאת: חני

היי ליאת.נולדה לי תינוקת בניתוח קיסרי ומאז שהשתחררנו מביהח יש לה הפרשות צהובות שיוצאות מהעין עד כדי כך שהעין נסגרת והיא לא מצליחה לפתוח.ניסיתי חלב אם וגם תה לשים על העין וגם מגבונים של דר פישר עם הקמומיל אך עדיין..אני מבינה כי כנראה זו סתימה בצינור הדמעות אך יש לה דמעות שזולגות לה מהצד השני של העין (לא הקרוב לאף אלא הקרוב לאוזן). מה ניתן לעשות? תודה

חני שלום, רצוי לא לשים תה או חלב על העין. ניתן להמשיך לנקות את העיניים עם מגבונים סטריליים של ד"ר פישר. מומלץ לפנות לרופא כדי לבדוק אם מדובר בסתימה של ניקוז הדמעות, וכדי לראות אם התפתחה דלקת המצריכה טיפול אנטיביוטי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות