אחרי לידה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/11/2015 | 12:18 | מאת: ליאת

יש לי מוגלובין נמוך מאד ואני לא יודעת מה לעשות כי כדורים עושים לי עצירות מה אוכל לעשות במקום? וניסיתי את כל הכדורים מהנמוך ביותר לגבוה

ליאת שלום, תוכלי לנסות תכשירי ברזל עדין טבעיים: פלורדיקס, ספאטון הם תכשירים נוזליים של ברזל עדין לעיכול. יש גם סירופ וכדורי לעיסה של ברזל עדין מבית טננבלוט וכדורי ברזל עדין לבליעה של חברות אחרות (אלטמן, סולגאר וכו'). כמובן שניתן גם להגדיל צריכה של מזון עשיר בברזל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות