שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/11/2015 | 13:27 | מאת: אורית

היי ליאת הבן המתוק שלי בן 3 חודשים שוקל 6 קילו ואוכל כל שעה וחצי מהנקה מה ניתן לעשות?

אורית שלום, האם את שואלת מה ניתן לעשות לגבי תדירות ההנקה? האם זה כך כל הזמן או תקופה קצרה? לפעמים כשהתינוק גדל יש לו צורך בהנקות תכופות יותר לתקופה קצרה. חשוב שיהיה מעקב גדילה בטיפת חלב, למרות שלמיטב זיכרוני המשקל שלו ממוצע לגילו. ניתן לבדוק אם יש משהו אחר שמציק לו והוא נרגע מהיניקה. בכל מקרה, אם את מתקשה להניק כך לאורך זמן, תוכלי לשקול תוספת של תמ"ל במקום אחת או יותר מההנקות. מומלץ להתייעץ עם יועצת הנקה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות