המסת אבנים בכליות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/10/2015 | 14:51 | מאת: אווה הלפרט

שלום, אבא שלי לא יכול לתת שתן . הוא אדם בן 70 האם יש תרופה הממיסה אבנים בדרכי השתן או הכליות? תודה

30/10/2015 | 15:11 | מאת: משה

כדאי מאד להפנות למיון היות והבעייה בדר"כ נגרמת מפרוסטטה שיוצרת חסימה.

30/10/2015 | 15:12 | מאת: משה

נדרש להפנות למיון היות והבעייה בדר"כ נגרמת מפרוסטטה שיוצרת חסימה.

אווה שלום, מצב של אצירת שתן מוחלטת, כאשר לא ניתן לתת שתן בכלל מצריך פניה מיידית לעזרה רפואית. מצב של אצירת שתן חלקית מחייב פניה לבירור רפואי בהקדם, אבחון הגורם וקבלת טיפול בהתאם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות