קונרה אינדיקציה לשילוב תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/10/2015 | 10:45 | מאת: קצ'מוב אירנה

שלום רב, אימה שלי לוקחת הרבה תרופות ויש לה גירוד בפנים, קרקפת וכל הגוף כבר במשך מספר שנים, יש לה גם נוזלת מימית וכל הסימנים האלה מזכירים אלרגיה למשהו. הרופאים לא יודעים למה. יכול להיות שזה תגובה לשילוב תרופות שהיא מקבלת? פרוט התרופות: glukorait, januet,3-teis,vasodip,betistine, omeprodex,lipitor,cartia,aktiferrin, calsium, junkodo biloma אודה לעזרתכם. אירנה

אירנה שלום, לא את כל שמות התכשירים שרשמת הבנתי בוודאות. כשמטופלים בריבוי תרופות, ברוב המקרים יש אינטראקציות קלות בעלות משמעות קלינית מינימלית שמצריכה רק מעקב אחרי תופעות לוואי. אין התנגשות שמעלה את הסיכון לתופעות אלרגיות, אך תתכן תגובה אלרגית לאחת או יותר מהתרופות. לגבי הטיפול התרופתי של אימך, אם היא נוטלת תוסף גינקו-בילובה יש לשקול להפסיקו מכיוון שעלול להתנגש עם אספירין (קרטיה). כמו-כן, מומלץ להתייעץ עם רופא לגבי הצורך בנטילה כרונית של אומפרדקס. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות