Gratisovir (Sofosbuvir 400 mg) si Olysio (Simeprev

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/09/2015 | 10:59 | מאת: MK

שלום, האם ניתן למצאו את התרופות נגד צהבת C: Gratisovir (Sofosbuvir 400 mg) & Olysio (Simeprevir) 150 mg בארץ? מה מחירם? איך ניתן להשיג? בתודה ובברכה, MK

26/09/2015 | 16:22 | מאת: איתי מינקר

ניו פארם היקר שהיה לכם יום טוב אני אוהב אותכם חג סוכות שמח אני אוהב אותכם מאיתי

שלום, התרופה sofosbuvir נקראת בארץ sovaldi. את התרופה השניה לא מצאתי במאגר התרופות של משרד הבריאות ולכן, כדאי אם ניתן לייבא אותה דרך בית מרקחת שמתמחה ביבוא תרופות, כמו "שור טבצ'ניק". ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות