תרופה פלוויטון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/01/2012 | 10:50 | מאת: אולה

נודע לי כי תרופה זו עוזרת בהתקרחות. אני נוטלת תרופות ללחץ דם, נורמיטן וכן טריטס קומב. ורופאת עור אמרה לי שהתדלדלות השער נובעת מנטילת תרופות אלה. לאחרונה שמעתי על פלוויטון, האם תרופה זו תעזור לי?

26/01/2012 | 14:55 | מאת: שני כרמי

אולה שלום. פלוויטון הוא תוסף תזונה ולא תרופה. מדובר במולטיויטמין שעשוי לסייע במקרים של שיער דליל אם הרקע לאיבוד השיער הוא חוסרים תזונתיים. האם בדקת אם קיימים אצלך חוסרים תזונתיים? התרופות שציינת לא אמורות לגרום לאיבוד שיער. אני מציעה שתבדקי אצל רופא עור לבירור הסיבה לנשירת השיער ולקבלת המלצות לטיפול. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות