קיום יחסי מין לאחר הפלה תרופתית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

20/06/2012 | 20:03 | מאת: שרה

שלום רב, מתי ניתן לקיים יחסי מין לאחר הפלה תרופתית? יש שאומרים לחכות לפחות שבועיים, יש שאומרים שאחרי שבוע הסיכון לזיהום יורד, יש שאומרים לחכות עד סוף הדימום (האם זה הכרחי בשעה שהדימום חלש. קראתי שהדימום יכול להמשך 6 שבועות),יש שאומרים שניתן אחרי שיעברו הכאבים ווהפלה הושלמה.אשמח לשמוע את דעתך המקצועית מתי לדעתך אפשרי קצת רקע: ביצעתי הפלה תרופתית ב12/06. ב-22/06 אגש לבצע אולטרסאונד. עוד שאלה - ביצעתי את ההפלה ביום האחרון של השבוע השישי. מתי הרחם אמור לחזור למצבו המקורי? תודה מראש

אחרי שדמם מסתיים מותר לקיים יחסי מין אך רצוי להשמר עד הווסת הראשונה ולא להרות הרחם חוזר לגודלו המקורי תוך מספר ימים בגיל הריון כזה ד"ר עמוס בר מומחה במיילדות גינקולוגיה:  מי שפיר, הפלה, מעקב הריון, אמצעי מניעה וגיל מעבר גרינברג 25 תל אביב מרפאה:מכבי 036994575 פרטי 0544522679 www.amosber.co.il/

11/04/2016 | 19:34 | מאת: פבלו

גם אורגזמה ללא כניסה עיבר מין גברי אסורה?

18/08/2017 | 18:15 | מאת: מישהיא

אך האם בדימום שלאחר הפלה(לא מחזור) יש סיכון להריון בקיום יחסי מין בדימום שלאחר הפלה? ללא אמצעי מניעה?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון