הפסקת הריון בשילוב צטוטק ושאיבה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

12/06/2012 | 13:43 | מאת: אלינה

שלום רב, מחר אני מפסיקה את ההריון שלי שנמצא כרגע בשבוע 7 וחצי עם דופק. הועדה אישרה וקיבלתי 2 כדורים של צטוטק להכניס לנרתיק כמה שעות לפני ביצוע ההפלה כדי לרכך את צוואר הרחם. שאלה לי, האם אחרי כדורים וגינליים, אוכל להתחרט עדיין ולהחליט שאני רוצה להשאיר את העובר או שהכדורים הורגים אותו או פוגעים בו.? תודה מראש,

לא מבין? שאלה מוזרה אם את לא בטוחה תמתיני מה יש לך להחדיר כדורים ואז להתחרט\טפשי לחלוטין ד"ר עמוס בר מומחה במיילדות גינקולוגיה:  מי שפיר, הפלה, מעקב הריון, אמצעי מניעה וגיל מעבר גרינברג 25 תל אביב מרפאה:מכבי 036994575 פרטי 0544522679 www.amosber.co.il/

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון