שאילה דחופה מאוווד

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

14/12/2011 | 07:48 | מאת: רותם

אני קיבלת את תרופת הציטוטק כל יום נטלתי 2 כדורים למשך 3 שבועות לאחר וסיימתי את הכדורים עשיתי עוד בדיקת הריון ומצאתי מצמי עדיין בהריון!!!!! מה זאת אומרת עד כמה זה דבר הגיוני מבקשת תשובה מהירה תודה מראש

מצטער לא מכיר שיטה כזו להפסקת הריון ולכן לא יכול לייעץ לך דברי עם מי שטיפל בך ד"ר עמוס בר מומחה במיילדות גינקולוגיה  מי שפיר,הפלות, אמצעי מניעה וגיל מעבר גרינברג 25 תל אביב מרפאה:מכבי 036994575 פרטי 0544522679 www.amosber.co.il/

16/12/2011 | 20:05 | מאת: רותם

תודה על התגובה אבל מה זאת אומרת שהשיטה או התרופה שלקחתי לא הפסיקה את ההריון או לא עבדה כראוי או זאת רק שטות? אחרי שסיימתי את התרופה כל יום יורד דם עשיתי גם בדיקת הריון וגם מצאתי שאני בהריון גם אחרי שירד דם ד"ר עמוס אני מבקשת את עזרתך האם אישה בהריון יכול לרדת לה דם ואם ירד מה זאת אומרת ייתכן שאני בהריון חוץ רחמי? מבקשת תשובה תודה מראש

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון