שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

13/12/2011 | 14:34 | מאת: מיה

שלום, אני בשבוע 17 ולפני יומיים התגלה שהעובר ללא דופק, נקבעה לי גרידה לשבוע לאחר הגילוי ויש מצב שלעובר הפסיק הדופק מלפני שבועיים, כך שנוצר מצב שאני עם עובר מת כשלושה שבועות ורציתי לדעת אם אין בכך איזשהיא סכנה שזמן ארוך העובר נמצא כך בתוכי. שאלה נוספת היא האם ישנה סכנה ליכולת ההתעברות העתידית שלי וכמה זמן לאחר הגרידה אני יכולה לנסות שוב. תודה על התשובה

קודם כל אני מצטער לשמוע שנית בכל הפלה יש סיכון במיוחד בהפלה גדולה ואני מקווה שאת בידיים טובות לגבי הסיכונים של העובר המת תיאורטית הם קיימים אבל לרוב לא קורה כלום בטווחי הזמן שציינת לגבי ההריון הבא רצוי לערות מספר בירורים כמו קרישיות יתר ורק אח"כ לנסות להרות. ד"ר עמוס בר מומחה במיילדות גינקולוגיה  מי שפיר,הפלות, אמצעי מניעה וגיל מעבר גרינברג 25 תל אביב מרפאה:מכבי 036994575 פרטי 0544522679 www.amosber.co.il/

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון