הפלה לתיירת

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/12/2011 | 07:08 | מאת: גייגר

שלום, קוראים לי גיא וחברה שלי הינה תיירת בארץ, אשר החלה בהליכים של קבלת ויזה על בסיס חיים משותפים. לפני שבוע גילינו שהיא נכנסה להריון, לצערי עקב היותנו צעירים עדיין ולא בשלים להורות, החלטנו לבצע הפלה. השאלה שלי היא, האם בתור תיירת היא יכולה לבצע הפלה בבית חולים ציבורי או שהיא חייבת לעבור הפלה בבית חולים פרטי? האם עלויות ההפלה זהות בין תושבת בארץ לבין תיירת? אם לא אז מה הן העלויות? תודה רבה!

ממש קשה לי לענות לך צריך לצלצל לבי"ח ולברר למיטב ידיעתי רוב הפעולות בבית חולים לתיירות יקרים משמעותית לעומת ישראלים אם המחיר אכן גבוה יותר אז כדאי לעשות זאת פרטי אצל רופא מומחה ולא מתמחה בבי"ח ציבורי ד"ר עמוס בר מומחה במיילדות גינקולוגיה  מי שפיר,הפלות, אמצעי מניעה וגיל מעבר גרינברג 25 תל אביב מרפאה:מכבי 036994575 פרטי 0544522679 www.amosber.co.il/

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון