הפלה שנייה ברצף

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/10/2014 | 19:50 | מאת: אורית

שלום דוקטור, אני בת 37 , אמא לשתי בנות בגילאים 6 ו-4 שנולדו בלידות רגילות לאחר הריונות טבעיים. לפני כ8 חודשים נכנסתי להריון ונאלצתי לעבור הפלה בשבוע 9 לאחר שלא היה לעובר דופק. כחצי שנה לאחר מכן נקלטתי שוב , הפעם ההריון התחיל לא טוב, היה מלווה בדימומים קלים מתחילתו ובשבוע 7+5 עברתי הפלה טבעית ביום שבו הייתי אמורה לבצע גרידה. זמן קצר לפני ההריון סבלתי מחולשה ורופאת המשפחה הפנתה אותי לבדיקות שרק עכשיו שמתי לב לתוצאותיהן EBV IgG-EBNA 62 Positive EBV VCA IgM Negative <10.0 EBV VCA_IgG Positive 470 1. האם ייתכן שיש קשר להפלה? אודה לתשובתך,

אחרי 2 הריונות ללא בעיה ההפלות שלך הן קרוב לודאי מקריות עצובה אין בעיה או קשר בין הבדיקה להפלות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון