הפלה עם כדורים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

19/07/2014 | 09:29 | מאת: אורית

אשלום רב, אתמול בתשע בבוקר לקחתי 2 כדורי ציטוטק לאחר כשעתיים החל דימום קל ובשעה 13:00 בצהריים יצאו 2-3 קרישי דם קטנים. מאז הדימום פסק לחלוטין. האם זה נורמלי? (יש לציין שהייתי בשבוע 5)052 כמו כן מאז יש לי כאבי בנרתיק וגרד? האם אופייני? במידה והייתי לי פטרייה בנרתיק, האם ייתכן שבגלל שצוואר הרחם פתוח היא תיכנס פנימה? בכל אופן הרופא אמר לי לבוא להיבדק רק לאחר סיום הוסת הבאה? האם כדאי ללכת להיבדק לפני? תודה

1. זה נומאלי 2. כאב וגרד לא קשור בפעולה 3. לא תכנס 4. רצוי להבדק פעם ראשונה אחרי יומיים נשלשה ורק אחר כך אחרי הווסת

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון