דימום לאחר הפלה בכדורים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

14/05/2014 | 05:21 | מאת: אושר

דר שלום ביצעתי הפלה בכדורים בשבוע 6 ( 3 ימים )לפני כחודש. מאז אני מדממת יש ימים עם הפרשות בלבד ויש ימים שיש דימום כמעט בכמות של מחזור. אולטראסאונד העיד כי הרחם התרוקן לגמרי, יחד עם זאת הבטא עדין גבוה. מדוע אני מדממת, כמה זמן זה יימשך והאם זה נורמאלי? תודה

קשה לענות מבלי לבדוק אבל אם החלל רחם התרוקן מההריון שהיה בו אז הביטא תרד אם לא תרד או תעלה ואין כלום בחלל צריך להבדק כדי לשלול מצב נדיר ביותר בו יש הריון תוך רחמי וחוץ רחמי באותו הזמן

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון