אפשרויות להפסקת הריון בשבוע 17,

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/03/2013 | 17:45 | מאת: רויטל א.

שלום ד"ר בר אובחנתי להפסקת הריון עקב מומים בעובר. עתידית לעבור הפסקת הריון בבי"ח שיבא, בתקווה שיקבע לי תור סופי כל עוד אני בשבוע 17. רציתי לדעת האם יש לי את אפשרות הבחירה לגרידה (פעולה כירורגית המתבצעת בהרדמה כללית)או שבשבוע הזה זה כבר מאוחר מידי. מה הנוהלים בבית החולים שיבא. לי זה הריון ראשון, אני בת 38 עם חרדות קשות מההליך ומשמעותו. אודה על תשובתך

אם בגרידה אפשר בתל השומר אך הייתי ממליץ על אסף הרופא שם יש להם את הנסיון הרב ביותר בהפלות מאוחרות אפשר לסיים את ההריון גם בכדורים תראי מה יציעו לך בתהש.

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון