לאחר גרידה שבוע 8 ..

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/09/2020 | 13:04 | מאת: רוני

שלום ד"ר, שבוע 8 לאחר שלא נצפה דופק קיבלתי 4 כדורים ציטוטק לאחר מכן היה לי דימום מאסיבי שלא פסק ועשיתי גרידה(לפני 4 ימים) 1. בסיכום רפואי ראיתי שלקחו ביופסיה. האם בכל גרידה לוקחים ביופסיה? 2. מתי כדאי לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית- לחכות למחזור שיגיע לאחר הגרידה ואחרי שיגמר לעשות או שאפשר לעשות לפני קבלת המחזור?

החומר שיוצא נשלח לבדיקה זה שגרתי לא מבין למה צריכה היסטרוסקופיה אבל בהנחה דז’ה מה שאמרו לך אז אחרי הווסת. זו לא פעולה שגרתית אחרי הפלה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון