שארית אחרי הפלה תרופתית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/07/2020 | 11:58 | מאת: נטלי

שלום. לפני חודש בדיוק עברתי הפלה תרופתית עם מפיגין וציטוטק עקב הריון לא רצוי בשבוע 6+2 לאחר שעתיים בבית חולים התחיל דימום עם פליטת רוב ההריון ושוחררתי הביתה ..הדימום נמשך כמה ימים והלך והתחלש במשך שלושה שבועות לאחר שלושה שבועות פניתי לרופא נשים בגלל כאבים חזקים באגן הפנו אותי למיון בגלל נוזל באגן ושארית ברחם בגודל 18×11 ממ עם זרימת דם לאחר יום אחד באישפוז שוחררתי עם 3 טבליות ציטוטק מתחת ללשון שלא עשו כלום אפילו לא הכתמות חזרתי לרופא שראה עדיין שארית עם זרימה והפנה להיסטרוסקופיה יש לי תור ביום ראשון הקרוב בנתיים התחיל קצת דימום מועט עם טיפה רקמה האם להמשיך לחכות שאולי יצא לבד או לבצע את הפעולה וזהו ? תודה רבה :)

על שארית של 1118 לא עושים היסטרו הרופאים קצת חסרי סבלנות ממליץ לך לחכות לווסת הבאה להבדק בסיומה ורק אז לראות אם יש משהו ברחם רוב הסיכויים שהכל יצא בווסת וכל העניין של לעשות זרימות דם זה קישקוש מיותר לחלוטין

16/07/2020 | 22:39 | מאת: נטלי

היי תודה על התשובה המהירה ..מלבד התוכן ההריוני שנשאר לטענתם יש גם ממצאים ציסטים יכולים להתאים לגופיף צהוב הגדול בגודל 3.15 ס"מ משנה את התמונה??

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון