בטא עולה באופן לא תקין, אך לא יורדת

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

18/02/2020 | 09:58 | מאת: מאי

שלום, לפי ווסת אני בשבוע 6+3 אך עליות הבטא אינן תקינות. בטא אחרונה מאתמול 818, שלושה ימים לפני 608, ארבעה ימים לפני 244. אתמול נשלחתי למיון לשלול הריון חוץ רחמי, אך לא ראו כלום לא בתוך הרחם ולא מחוץ לרחם. אמרו להמשיך לעקוב אחרי בטא. תוך כמה זמן אפשר לצפות לירידת בטא? האם ניתן לקבל ציטוטק או משהו בסגנון על מנת לזרז את ההפלה? אשמח להבין למה עלי לצפות כעת...

זה פורום הפלות. אצלך יש חשד להריון חוץ רחמי והמקרה לא מתאים לאינטרנט

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון