הפלות חוזרות אחרי שני הריונות תקינים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

03/12/2019 | 11:02 | מאת: מוני

יש לי שני ילדים בריאים בבית (בשני ההריונות עברתי מי שפיר וציפ שיצאו תקינים לחלוטין). לאחרונה עברתי שתי הפלות בהפרש של ארבעה חודשים. לעובר הראשון הפסיקה דופק בשבוע 7+6 והעובר השני הפסיק להתפתח בשבוע 6 ובשבוע 9 הפסיק דופק (גודל העובר נשאר מתאים לשבוע שש ושק ההריון המשיך לגדול). הופנתי לבדיקת קרישיות והיסטרוסקופיה שיצאו תקינות. מה יכולה להיות הסיבה? מה מומלץ לבדוק? האם יתכן שמדובר פשוט ב"חוסר מזל" ?

לרוב אין סיבה סתם מזל רע . אני בכלל לא הייתי עושה בירור . פשוט תנסי שוב

12/12/2019 | 16:20 | מאת: מוני

יש טען לחכות או לנסות ישר אחרי?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון