הריון ivf בטא ירדה אחרי דימום ועדיין יש שק הריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

04/11/2019 | 18:39 | מאת: NOT_FOUND

היי אני מטופלת ivf בטיפוח השני נקלטתי להריון. הבטא עלתה יפה בהתחלה והכפילה את עצמה, בדיוק בשבוע 5 נשלחתי לבצע אולטראסאונד הרופאה ראתה שק הריון ושק חלמון ברחם... באותו היום היה קצת דימום ופסק. יומיים אחרי קמתי בבוקר עם דימום ווסתי המלווה בגושים(סליחה על התיאור) מיד עליתי למיון ועדיין נצפה שק הריון עם שק חלמון ובטא 12986 חזרתי אחריי יומיים לבדיקה אחרי שפסק קצת הדימום והבטא ירדה ל10689 ועדיין בus רואים שק הריון ושק חלמון..... האם קרו מקרים של ניסים שהבטא ירדה ועדיין ההריון תקין?

אין לביטא שום משמעות ואין צורך לעשות בדיקות. רק בדיקת אולטראסאונד עוד שבוע

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון