הפלה טבעית התייעצות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/09/2019 | 05:10 | מאת: שני

שלום דוקטור, הפלתי אתמול שק הריון בשבוע 8 והיה גם דופק. האולטרסאונד הראה כי אין שק הריון אך נשארו שאריות בגודל 20 מ״מ. אני מעדיפה לחכות שהגוף יפטר מהשאריות באופן עצמוני... מה דעתך לגביי זה? ומה הסטטוסטיקות אומרות? האם זה אפשרי שהרחם תתנקה לגמרי מעצמה? והאם כדאי בכלל ללכת בדרך כזו... סוכם עם הרופאה- להגיע לביקורת בעוד שבוע או אם דימום חריג או תחושה כללית רעה. ועוד משהו קטנטן- אני שיא החוששת לקחת ציטוטק /:

אם שק ההריון נפלט בשלמות הרירית עצמה אינה אינדיקציה להתערבות חכי לווסת זה רעיון טוב במיוחד שאינך רוצה ציטוטק

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון