הפלה ובדיקות קרישיות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

14/08/2019 | 19:41 | מאת: הילה

שלום, לפני חודש וחצי הפלה טבעית בשבוע 12, הרופאה שלחה לבדיקות קרישיות. כל התוצאות יצאו תקינות מלבד protein c activity 133 ו apcr ratio 1.31 מה המשמעות של התוצאות? בנוסף חומצה פולית יצאה 36- מה שאומר עודף. האם להמשיך לקחת חומצה פולית? ( מנסים להיכנס להריון נוסף) תודה על המענה.

בשביל לענות על השאלות האלה צריך לשבת ולראות את כל ההיסטוריה שלך ושל המשפחה. אינני מבין למה שלחו לקרישיות אחרי הפלה אחת ממש מיותר לגבי החומצה הפולית האם בוצע בזמן נטילת חומצה פולית ?? בעיקרו 0.4 מ״ג לא ישפיע

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון