דימום לאחר הפלה בכדורים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/08/2019 | 11:16 | מאת: ליאור

היי ד ר עברתי לפני 25 יום הפלה בכדורים . חזרתי לפני מס ימים לבדיקת אולטרסאונד נאמר לי כי עדיין יש לי שאריות ונתנו לי עוד 4 כדורים (ציטוטק) הרופא אמר לי לחזור אליו בעוד כשלושה שבועות או כאשר מתחיל המחזור הראשון . עדיין אני חווה דימומים .. אומנם לא בתדירות גבוהה אבל עדיין יש זרימה . השאלה שלי איך אוכל לדעת האם הדם שנזרם זה מחזור או המשך הדימום של ההפלה ? יש בדיקה שניתן לבדוק את זה ? תודה מראש.

המחזור יהיה הרבה יותר משמעותי ויגיע 4-6 שב מהכדורים תעשי בדיקה בסיום הווסת

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון