התאפסות בטא וביוץ לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

08/07/2019 | 13:23 | מאת: שני

שלום, לפני שבועיים עברתי הפלה באמצעות מיפיגין וציטוטק בגלל היעדר דופק בעובר. קיבלתי לפני שבוע מנה נוספת של ציטוטק, והיום נותרה שארית קטנה 10*13 מ"מ. בטא מהיום 300. אמרו לי להגיע לביקורת us לאחר הוסת ע"מ לוודא שהשארית יצאה. 1. האם השארית מונעת מהבטא להתאפס? 2. האם יהיה ביוץ ווסת למרות שהבטא לא התאפסה? 3. מניסיונך, מה הסיכוי שהשארית תצא בוסת ללא התערבות כירורגית? תודה

כל השאלות חסרות משמעות כרגע זו שארית מינימלית קטנטנה חכי לווסת ואם היא לא תצא אז תשאלי

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון