המשך טיפול אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/05/2019 | 14:00 | מאת: חגית

אני 3 שבועות אחרי הפלה נדחית עם ציטוטק .הריון ivf שק הריון ריק מתאים לשבוע 6.( הייתי בשבוע 8 כשתחילה ההפלה ). היום ביטא 400 ולפני שבוע הית 630. סיכום us גינקולוגי כך : רחם : אורך 55 מ"מ , עובי 48 מ"מ , רוחב 61 מ"מ . רירית רחם 15 מ"מ . שחלה שמאלית אורך 20 מ"מ , רוחב 21 מ"מ. בחלל הרחם תוכן היפראקוגני עם ציסטי בתוכו , הודגמו זרימת דם בחלל. השאל ה שלי ! מה השלב הבא ?? אפשר לחכות לווסת הקרובה או צריך טיפול או גרידה או מה ?

אם הביטא ממשיך לרדת הייתי ממתין לווסת. אבל יהיו רופאים שימליצו לבצע פעולה כירורגית

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון