ירידה בבטא בהריון.. מה עושים?

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

30/04/2019 | 21:59 | מאת: נטלי

היי, קיבלתי וסת אחרונה ב 18.3, יכול להיות שהיה לי ביוץ מאוחר, אבל אני אמורה כביכול להיות שבוע 6. יצא לי פס חיובי לאחר מס' נסיונות וביצעתי בדיקת בטא שהיה לי איחור של 9 ימים שהבדיקה יצאה 108, לאחר יום היו לי כאבים נסבלים בצד שמאל. הלכתי לרופאת מיון נשים שעשתה לי אולטראסאונד ביטני ואמרה לי שהכאבים הם כי בייצתי והכל בסדר ואני צריכה לחכות ובכל מקרה אם אני דואגת לעשות עוד בדיקת בטא עוד יומיים וכך עשיתי במעבדה אחרת כי הייתי ליד העבודה ויצא 94, הבטא ירדה. אני עם איחור של 11 יום ללא דימום, הכאבים כבר פסקו, לא מבינה מה זה יכול להיות ומה צריך לעשות עכשיו.

כנראה מדובר בהריון כימי שזה הריון שלא מתפתח תעשי ביום א שוב בדיקת ביטא

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון