בטא גבוהה אחרי הפלה נדחית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/04/2019 | 19:07 | מאת: נטע

שלום, ביצעתי הפלה לפני כחודש וחצי בציטוטק. מאז עשיתי אולטרסאונד והרופא אמר שהרחם נקי. עדיין לא קיבלתי מחזור ובדקתי בטא לאחרונה פעמיים בהפרש של 5 ימים והיא נשארה על כ900, ללא שינוי. הרופא אומר שאין שאריות. מה עוד יכול לגרום לבטא הגבוהה ולמה היא לא יורדת? הרופא אמר לי לחכות עוד אבל אני מודאגת. לציין שלא יכול להיות הריון חדש כי לא קיימנו יחסים לא מוגנים בתקופה זו.

אם לא היה חשד להריון מחוץ לרחם והרופא ראה רחם ריקה מתוכן צפוי שהביטא תרד. אם העוד 5 ימים לא תרד תעשי עוד us לשלול קיום שארית או הריון חוץ רחמי ביחד עם ההריון שהיה ברחם. נדיר אבל קורה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון